DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Aydın Gastronomy

Cilt: 4 Sayı: 1, 28.01.2020

Yıl: 2020

Derleme

Derleme

1. Bir Gıda Güvenliği ve Sağlık Sorunu: Balık ve Balık Ürünleri Kaynaklı Alerjenler

İsmail Hakki Tekiner , Murat Ay , Hayrettin Mutlu

Sayfa : 1-9
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

2. Coğrafi İşaretli Türkiye Peynirleri

Derya Saygılı , Hande Demirci , Ufuk Samav

Sayfa : 11-21
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Denizden Gelen Lezzet: Kalamar

Şehnaz Yasemin Tosun , Büşra Türk , Candan Varlık

Sayfa : 23-34
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Gastronomi ve Moleküler Gastronomi Açısından Üzüm Pekmezi

Ali Batu

Sayfa : 35-44
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları

Çiğdem Muştu

Sayfa : 45-53
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

6. Refik Halit Karay’ın Anlatımında Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Yemek Kültürü

Selma Göktürk Çetinkaya

Sayfa : 55-62
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 3 Sayı: 1, 30.01.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 2, 27.07.2019
    • Cilt: 4 Sayı: 1, 28.01.2020
    • Cilt: 4 Sayı: 2, 25.07.2020
    • Cilt: 5 Sayı: 1, 26.01.2021



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png